DISSENY, INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE SISTEMES ELECTRÒNICS DE DETECCIÓ D’INCENDIS.

Les deteccions d’incendi han de complir amb les especificacions de la normativa per a ser realment operatives.  Una instal·lació de detecció d’incendis te com a finalitat última, informar en el menor temps possible d’un incendi produït a un determinat espai.  Dos paràmetres son els que determinen l’efectivitat de la instal·lació:

DETECCIÓ D’INCENDIS

disseny_deteccio_incendis

BARRERES DE DETECCIÓ DE FUM PER A NAUS INDUSTRIALS.

El sistema més econòmic per a instal·lar un sistema de detecció de fums a naus industrials amb encavallades sense tirants és sens dubte, la instal·lació de barreres d’infrarrojos. Sempre respectant les especificacions dels fabricants a la seva ubicació, obtindrem un control de fums en grans superfícies. 

Barrera1
esquema barreres de fum

Les distàncies d’instal·lació son bàsiques per a aconseguir una òptima detecció. Hi intervenen, la inclinació del sostre i la distància del detector al mateix. Hem de col·locar les barreres el més amunt possible però evitant l’espai sense fum que normalment es crea a ran de sostre per efectes estratigràfics de temperatura. Les distàncies de detecció varien entre els 20 i els 100m per barrera.

EQUIPS DE DETECCIÓ VIA RÀDIO.

Per a certs espais, a vegades resulta impossible o car realitzar muntatges cablejats. Disposem d’equipament de detecció de temperatura i fums, polsadors, sirenes d’interior i d’exterior especialment dissenyat per a la instal·lació en edificacions catalogades on resulta impossible la extensió de cablejat. També resulta útil per a naus industrials on només es requereix la instal·laicó de polsadors i sirenes (no detecció) i les distàncies son extremes. La utilització d’aquests equips baixarà el cost de la instal·lació.

LST transmissor

Un únic transmissor per a control·lar fins a 32 elements connectats a una zona convencional de la central d’incendis. Es poden instal·lar tans equips con zones a la central. També s’admeten repetidors per augmentar la cobertura del transmissor.

detector-de-humos-serie-w
Ziton-Central-de-Incendios-Analogica-Mantenencies
fi700rf-mcp_22
sirena foc

leftIcon

TECNOINTEGRA GLOBAL, SL, el seu proveïdor tecnològic i de seguretat.

rightIcon

segueix_nos_facebook
TECNOINTEGRA

Weather Underground PWS ICATALUN25