SEGURETAT - ALARMES ANTI-ROBATORIS

ALARMES I KITS D’ALTA SEGURETAT SENSE FILS I SENSE ALIMENTACIÓ DE XARXA ELÈCTRICA.
SOM INSTAL·LADORS OFICIALS DAITEM.

TECNOINTEGRA s’ha especialitzat a la distribució i instal·lació  d’alarmes de la marca DAITEM. Som Instal·ladors Oficials de la marca (IOD), i els podem assessorar sobre els elements del millor sistema de seguretat que existeix actualment al mercat. Totalment inviolable per inhibidors de ràdio en disposar d’un doble sistema de comunicació entre elements amb patent pròpia (TWINBAND), que assegura l’avís immediat davant de sabotatges.

Visiti la pàgina corporativa de DAITEM
Descarregui el catàleg de productedaitem_nova_linia_hombra

Son sistemes d’alta seguretat amb tecnologia alemana i fabricats a Europa. Sistemes totalment autònoms (sense necessitat d’estar lligats a la xarxa elèctrica), sense fils (doble freqüència de comunicació impossible d’inhibir) i amb una total versatilitat de configuracions amb els millors preus del mercat.

Es poden dissenyar tot tipus de configuracions i permeten protegir propietats aïllades. També existeix la possibilitat d’enviament d’imatges al seu mòbil un cop detectada la intrussió. L’alarma pot enviar-li avís vocal de la intrussió sense necessitat de connexió a
central receptora, i també podrà escoltar els sorolls que es produeixin a la seva propietat. 

Ideals per a la protecció de:

  • Petits i grans negocis.
  • Torres i cases.
  • Embarcacions amarrades. (No calen instal·lacions supletòries de bateries).
  • Propietats agrícoles.
  • ...

Les alarmes DAITEM disposen d’un sistema de comunicació GSM/RTB que pot operar sense alimentació externa per evitar qualsevol tipus de sabotatge del sistema i que permet instal·lar l’alarma sense cap tipus de connexió a la xarxa elèctrica i que les converteix en un sistema totalment autònom.

DAITEM-MOBIL_hombra

SIGUI AUTO-SUFICIENT AMB LA SEVA ALARMA.

Amb les alarmes DAITEM, podrà disposar d’un sistema que mantindrà la seva propietat totalment protegida. Podem configurar un sistema que vigili el perímetre de la seva llar, per oferir-li la protecció i tranquilitat que necessita mentre es troba dins la seva vivenda. Dormi tranquil; DAITEM vigila per vostè i avisa, tan als intrusos com a vostè, que el sistema està protegit, inclús abans d’accedir a la vivenda. Consultin’s les diverses configuracions, graus de protecció i missatges vocals que la sirena pot oferir.

AMB DAITEM, SEMPRE CONNECTATS.

Amb l’aplicació disponible tant per a Apple  com per Android, podrá disposar al se móbil el control total del sistema de seguretat de la seva llar. Podrà activar/desactivar l’alarma totalment o be per zones, visualitzar l’històric d’events, accedir als vídeos gravats a les instrussions detectades, demanar vídeos sota comanda, visualitzar les càmeres SONY connectades al sistema i activar/desactivar relés de control (llums, portes, etc.)  Tot un sistema centralitzat de control a la seva butxaca.

Proveu el programa en format demo:

Android_app
App_Store_Badge

CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES 24h/365d

TECNOINTEGRA els ofereix la possibilitat de connexió a una central receptora d’alarmes, qui gestionarà els senyals d’alarma generats al seu sistema. Es tracta d’una central receptora capdavantera i amb els darrers equips tecnològics i personal preparat per a la gestió immediata dels problemes sorgits.cra

 

  • LA ÚNICA CENTRAL RECEPTORA UBICADA AL MARESME.
  • PERSONAL ALTAMENT QUALIFICAT.
  • OFEREIX UN SERVEI 24 HORES EL DIA 365 DIES L’ANY.
  • DISPOSA DELS DARRERS SERVIDORS PER ALS SISTEMES DE COMUNICACIÓ  DE PROTOCOLS  CONTACT-ID PER A TOTES LES MARQUES DE CENTRALS HOMOLOGADES.
  • SINCRONITZACIÓ  D’ALARMES CONTACT-ID AMB SISTEMES DE VIDEO-IP PER A VERIFICACIÓ D’INTRUSIONS.

leftIcon

TECNOINTEGRA GLOBAL, SL, el seu proveïdor tecnològic i de seguretat.

rightIcon

segueix_nos_facebook
TECNOINTEGRA

Weather Underground PWS ICATALUN25