INSTAL·LACIÓ, REPARACIÓ I MANTENIMENT.

Com a professionals de dilatada experiència al sector, sabem que el client requereix un servei de qualitat i altament personalitzat. Assessorem a la seva comunitat de veïns i treballem de ma del seu administrador de finques per a oferir-li la darrera tecnologia a preus molt competitius. Ens adaptem a les seves necessitats adaptant-nos a les circumstàncies i estructures de la seva vivenda.

Som especialistes en electrònica de la llar i com a tals, els podem oferir el millor servei  d’instal·lació, manteniment i reparació dels porters i vídeo-porters, sigui quina sigui la marca que tinguin instal·lada.

PORTERS I VIDEO-PORTERS ELECTRÒNICS

FARFISA.Farfisa

Farfisa és sinònim de Porters electrònics des de 1967, des de llavors representava el departament dedicat a la comunicació residencial de la històrica empresa d'instruments musicals que porta el seu nom. A partir de 1993 l'empresa es torna autònoma i independent sota el nom d'Aci srl Farfisa.

La nostra història en Videoporters, Telefonia i Seguretat es caracteritza pel constant creixement econòmic i desenvolupament tecnològic, l'estructura organitzativa, la conquesta de nous segments de mercat i pels reptes plantejats pels nous sectors relacionats amb el nostre esperit manufacturer. Per això avui disposa d'una òptima xarxa de distribució i assistència a Itàlia i el mercat internacional, amb els següents punts forts: qualitat de producte, atenció al client, internacionalització. De fet, l'orgull de Aci Farfisa és la qualitat sota tots els punts de vista: l'atenció al client per garantir la seva completa satisfacció comporta un disseny meticulós i una selecció acurada dels materials. Tot el procés productiu es controla pas a pas, per satisfer de la millor manera les diferents necessitats del món del Material Elèctric i de la Seguretat que procedeixen de mercats fins i tot molt diferents entre si. De fet, l'empresa està present i distribueix els seus sistemes en almenys 60 països.

Videoporters, Telefonia, Control d'Accessos avui s'integren en l'esfera de la Domòtica Residencial per a una solució moderna, completa i fiable. Cada dia captem i plantegem nous desafiament iOS, avui s'ha decidit d'entrar amb dedicació i responsabilitat cap a un nou segment de la indústria i competir en el mercat amb una tecnologia nova i innovadora de futur: el sistema de videoporter "full IP".


AUTA.

AUTA
La nostra història no és recent, AUTA porta fabricant porters electrònics des de l'any 1966. Aquests més de 35 anys d'experiència són el millor certificat de garantia que podem aportar als nostres productes.

Tot el nostre afany i el nostre fi comercial és la satisfacció dels nostres clients, Vostès, i per això no deixem, ni deixarem, de millorar contínuament els nostres processos a la recerca de la qualitat total.

 

FERMAX:Fermax

FERMAX és una empresa familiar, amb origen i seu a València.

Fundada per D. Fernando Maestre el 1949, l'empresa s'ha especialitzat en equips de porter electrònic, videoporter digital i sistemes de control d'accessos ocupant un lloc de preferència entre les marques més importants del món.

Un sistema de dos fils sense necessitat de derivadors de planta és un punt fort de la marca per posicionar-se en el mercat de renovació i conversió de sistemes de porter a vídeo-porter electrònic d’alta qualitat.

 

GOLMAR:

Golmar va néixer a 1.954, i un any després va fabricar el seu primer intercomunicador.golmar

Hauria de ser en 1.958 quan va fer el mateix amb el primer porter electrònic, i alguns anys més tard amb el videoporter, que constitueix avui dia el producte més important.

En l'últim trimestre de l'1.997 va tenir lloc el trasllat als seus actuals dependències en un modern edifici de 6.500 m², al costat de la sortida 15 de la Ronda de Dalt a Cornellà de Llobregat (Barcelona).

Golmar és la primera empresa espanyola del sector a obtenir el certificat ISO 9000: 2000, atorgat per la prestigiosa entitat suïssa SGS.

Al 2.004, celebra el seu 50è aniversari i consolida la seva presència a la UE amb dues filials.

Un dels factors claus de l'èxit és la capacitat de desenvolupar nous productes i d'adaptar-los a les necessitats específiques de cada mercat.

Golmar compte per a això amb una Àrea d'Innovació composta per nou persones, el que constitueix més del 15% de la plantilla de la seu central.

El 60% de les vendes de l'any anterior han correspost a productes amb menys de tres anys d'antiguitat.

El desenvolupament, per primera vegada a Espanya, l'any 1994, d'un sistema digital de porter electrònic-videoporter i el llançament del primer videoporter domòtic del mercat espanyol constitueixen clars exemples de productes innovadors.

L'empresa disposa també de sofisticats sistemes de gestió de producció i compres per oferir els seus productes en el millor termini de lliurament possible, per a això disposa d'un ampli magatzem que manté regularment un estoc de 30 a 90 dies segons el tipus de producte.

 

TELESPRIT:

Una solució especial per a un futur que ha arribat. Presentem un vídeo-porter que funciona via Wifi i sense monitor, ja que aprofita els dispositius mòbils i tablets que porter sempre a sobre per rebre la vídeo-trucada. Pot funcionar en local mitjançant la configuració d’un punt d’accés inalàmbric o be, si es disposa d’una connexió a internet, es pot enrutar la comunicació al nostre dispositiu mòbil sigui on sigui, a l’exterior de la vivenda mitjançant comunicació 4G.

telesprit - odin 002

leftIcon

TECNOINTEGRA GLOBAL, SL, el seu proveïdor tecnològic i de seguretat.

rightIcon

segueix_nos_facebook
TECNOINTEGRA

Weather Underground PWS ICATALUN25