SEGURETAT - VÍDEO-VIGILÀNCIA

resolucions cameres 1

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE SISTEMES DE VIDEO-GRAVACIÓ.

Avui dia, és important protegir les seves propietats amb sistemes de vídeo-gravació que li permetran primer de tot disposar d’un mètode disuasori i en segon lloc la possibilitat d’accedir al l’accés de proves irrefutables de possibles furts.

Si la ubicació dels equips de captura d’imatges ho requereix els hi facilitem l’alta de l’arxiu d’imatges a  l’Agencia Española de Protección de Datos.

Els equips actuals de gravació d’imatge, permeten gravacions d’imatges amb alta definició i permeten visualitzacions de màxima qualitat a preus molt competitius. Vegin part de l’evolució de les resolucions, a les que encara faltaria afegir les de més qualitat requerides quan volem controlar camps visuals amples sense perdre cap detall.

Totes les nostres instal·lacions permeten la visualització remota ja sigui en PC o bé amb mòbil, tan iPhone com Android. Aquesta característica requereix d’una connexió a internet on es trobi el vídeo-gravador. Es recomana una connexió de fibra òptica per a resolucions elevades i màxima velocitat de visualització.

Tenim la màxima cura en la instal·lació dels elements per aconseguir el màxim rendiment dels equips en totes les circumstàncies (baixes condicions d’il·luminació, presència d’insectes davant les lents  amb mesures per evitar-ho, utilització d’òptiques necessaries per a cada cas, etc...)

cameres_dahua_mon_hombra
CCTV_2
4in1_hybrid_hd_cctv

leftIcon

TECNOINTEGRA GLOBAL, SL, el seu proveïdor tecnològic i de seguretat.

rightIcon

segueix_nos_facebook
TECNOINTEGRA

Weather Underground PWS ICATALUN25