Alarmes de seguretat SENSE QUOTESDAITEM

Valor segur

TECNOINTEGRA s’ha especialitzat a la distribució i instal·lació d’alarmes de la marca DAITEM. Som Instal·ladors Oficials de la marca (IOD), i els podem assessorar sobre els elements del millor sistema de seguretat que existeix actualment al mercat. Totalment inviolable per inhibidors de ràdio en disposar d’un doble sistema de comunicació entre elements amb patent pròpia (TWINBAND), que assegura l’avís immediat davant de sabotatges.

Mobirise
 • Son sistemes d’alta seguretat amb tecnologia alemana i fabricats a Europa. Sistemes totalment autònoms (sense necessitat d’estar lligats a la xarxa elèctrica), sense fils (doble freqüència de comunicació impossible d’inhibir) i amb una total versatilitat de configuracions amb els millors preus del mercat.
 • Es poden dissenyar tot tipus de configuracions i permeten protegir propietats aïllades. També existeix la possibilitat d’enviament d’imatges al seu mòbil un cop detectada la intrussió. L’alarma pot enviar-li avís vocal de la intrussió sense necessitat de connexió a  central receptora, i també podrà escoltar els sorolls que es produeixin a la seva propietat. 
 • Amb les alarmes DAITEM, podrà disposar d’un sistema que mantindrà la seva propietat totalment protegida. Podem configurar un sistema que vigili el perímetre de la seva llar, per oferir-li la protecció i tranquilitat que necessita mentre es troba dins la seva vivenda. Dormi tranquil; DAITEM vigila per vostè i avisa, tan als intrusos com a vostè, que el sistema està protegit, inclús abans d’accedir a la vivenda. Consultin’s les diverses configuracions, graus de protecció i missatges vocals que la sirena pot oferir.
 • Ideals per a la protecció de:
  Petits i grans negocis. 
  Torres i cases. 
  Embarcacions amarrades. (No calen instal·lacions supletòries de bateries). 
  Propietats agrícoles. 
  ...
 • Les alarmes DAITEM disposen d’un sistema de comunicació GSM/RTB que pot operar sense alimentació externa per evitar qualsevol tipus de sabotatge del sistema i que permet instal·lar l’alarma sense cap tipus de connexió a la xarxa elèctrica i que les converteix en un sistema totalment autònom.
Mobirise
Amb DAITEM, sempre connectats

Amb l’aplicació disponible tant per a Apple com per Android, podrá disposar al se móbil el control total del sistema de seguretat de la seva llar. Podrà activar/desactivar l’alarma totalment o be per zones, visualitzar l’històric d’events, accedir als vídeos gravats a les instrussions detectades, demanar vídeos sota comanda, visualitzar càmeres connectades al sistema i activar/desactivar relés de control (llums, portes, etc.) Tot un sistema centralitzat de control a la seva butxaca.

Proveu l'APP en format demo a:

AJAX

L'art de protegir

AJAX

L'Art de protegir. El sistema de seguretat professional que deixa el problemes fora de la pantalla
Sistema amb integració total de càmeres de vídeo-vigilància

Tres nivells de protecció amb AJAX

1
Modus de protecció intel·ligent

Ajax manté una connexió constant amb el servidor al núvol. El sistema envia informes d'incidents i de funcionament a l'smartphone del propietari. 

2
Modus de protecció totalment independent

Quan Ajax identifica les amenaces, el sistema avisa directament al propietari mitjançant diversos mètodes de comunicació.

3
Modus connexió Central Receptora d'Alarmes

Ajax es connecta directament a la cònsola de la cia. de seguretat i envia alarmes al telèfon del propietari i a la cia. simultàniament.

AJAX

Mantingui les seves propietats sota control

© Copyright 2021 TECNOINTEGRA GLOBAL, S.L. All Rights Reserved.

Made with ‌

Drag and Drop Website Builder